Yes! Eindelijk gaan we naar San Francisco! Wat een stad! Niet normaal druk om in te komen, maar eenmaal gearriveerd kunnen we de auto parkeren en twee dagen genieten van deze immense stad. We hebben een veel te duur hotelletje geboekt, maar ach, moet af en toe ook kunnen. Bij Bay City Bike hebben we fietsen gehuurd en kunnen we lekker op zijn Hollands de stad ontdekken. Er is een mooie route vanaf Fishermen’s warf via de Golden Gate Brug naar het schilderachtige Sausalito. Vanaf daar pakken we de ferry terug naar Fishermen’s warf om de fietsen weer in te leveren. Het is een prachtige dag en het voelt heerlijk om weer eens zonder een auto op pad te zijn. En het gevoel wat je krijgt om over de Golden Gate brug te fietsen is onbeschrijfelijk. Wat een ongelooflijke high weer op deze geweldige reis.