Toen we een tijdje geleden met deze reis begonnen hadden we een droom. Een driegangendiner koken op de camping. Deze week zorgden we ervoor dat deze droom werkelijkheid werd. Het kostte nogal wat moeite om de mensen op de camping te overtuigen van onze droom, maar bij 14 mensen was het toch gelukt! Wij begrepen niet dat het zoveel moeite zou kosten. We dachten echt dat het storm zou lopen, want hoe leuk is het idee? Een mobiel restaurant, aan het water, tinyhouse op de achtergrond en super lekker eten en drinken. Maar goed, we moeten onszelf niet de maat der dingen maken. Hier leren we weer van. Misschien moeten we ons idee aanpassen. Desalniettemin was het een super geslaagde avond en hebben wij van alle gasten genoten! We hadden geen klachten over het eten en dikke, Amerikaanse fooien. Zo komen wij wel kokend de wereld rond.