Deze week neergestreken in San Felipe, Baja California, Mexico. Een week waar we onze rust weer terug vonden en fantastisch kampeerden aan het strand. Meer heb je niet nodig, elkaar en het strand voor de deur. En lekker eten natuurlijk! Dat is hier genoeg te vinden, voor 15 pesos heb je al een smakelijk tacootje, omgerekend nog geen euro. Ook hier gingen we opzoek naar werk en sleepten we onze tinyhouse naar een stukje braakliggend terrein naast de supermarkt. Tijd om pizza’s te verkopen aan het winkelende publiek. Het was echt leuk om te doen en zo kwamen we op een leuke manier in contact met de lokale bevolking. Om vijf uur verscheen er een vrouwtje die geld wilden voor ons plekje, dus hebben we alles maar snel ingepakt en zijn we vertrokken. Al met al was het een leuke dag en hebben we lekker verdiend om verder te reizen.